Snelle bezorging 24/7 Klantenservice Makkelijk shoppen Eenvoudig afrekenen

Waterval kraan : Aanbiedingen

Wastafelkraan Rombo Waterval Opbouw Laag Mengkraan Vierkant Chroom 1 Greeps met Waste bij Aanbiedingen

Aanbiedingen

Vouchercode : Aanbiedingen geldig tot

Douche Concurrent

Aanbiedingen

Aanbiedingen
  Wastafelkraan Rombo Waterval Chroom is een magnifieke en universele wastafelkraan. Het water stroomt er beeldschoon uit in de vorm van een waterval. Deze kraan bevat een luxueus vierkant kliksysteem. Het gebruik van dit systeem is bijzonder gemakkelijk. Druk op de plug in de wasbak en hij zal dichtgaan. Bij een tweede druk zal die weer opengaan. Door het waterval effect behoort deze kraan tot de categorie wastafelkranen die uw badkamer een excentrieke ambiance geven. Wastafelkraan Rombo Waterval Chroom is een verwerving voor iedere badkamer.

  voor slechts 199.95 Euro


  Ga naar Wastafelkraan Rombo Waterval Opbouw Laag Mengkraan Vierkant Chroom 1 Greeps met Waste


Badkraan Rombo 15cm Hartafstand Thermostatisch Opbouw Vierkant Chroom 2 Greeps met Waterval bij Aanbiedingen

Aanbiedingen

Vouchercode : Aanbiedingen geldig tot

Douche Concurrent

Aanbiedingen

Aanbiedingen
  De Badkraan Rombo Waterval Chroom is van het merk Wiesbaden. Deze vierkante kraan is een tweegreeps thermostatische badmengkraan. De kraan is voorzien van een doucheslang aansluiting met de omstelknop ge√Įntrigeerd in de aan/uit knop. De HOH maat is 15cm. De temperatuurknop heeft een veiligheidsblokkering op 38 graden. De knoppen van de kraan zijn van metaal en de rest van verchroomde messing. Het bijzondere van deze kraan is de waterval uitloop. Dit is een nieuwe trend die voor een luxere uitstraling zorgt.

  voor slechts 245.50 Euro


  Ga naar Badkraan Rombo 15cm Hartafstand Thermostatisch Opbouw Vierkant Chroom 2 Greeps met Waterval


Whirlpool EAGO AM218RD bij Aanbiedingen

Aanbiedingen

Vouchercode : Aanbiedingen geldig tot

Douche Concurrent

Aanbiedingen

Aanbiedingen
  Deze hoogwaardige EAGO whirlpool uit de Sydney-serie maakt van uw badkamer een echte wellnessoase. Hier hebben de designers de focus op het meest belangrijke gelegd.Daaruit is een functionele whirlpool van hoge kwaliteit ontstaan, tegen een scherpe prijs. Productbeschrijving 14 hydrojets in de wanden 8 hydrojets in de vloer. Pompen van het draaggestel galm-ontkoppelt Sydney Whirlpoolsystem (gepatenteerd) met restwaterleging en reinigingssysteem door dubbele prestatieaanvoer - geen staand water meer in de leidingen! Kleurlicht Hoogwaardige verchroomde armaturen Waterval Waterstandscontrole ter bescherming van de pompen Af- en overloopgarnituur Uit een stuk gegoten Waterinhoud (zonder personen tot overloop) 303 liter 1500mm x 1500mm x 720mm (lengte x breedte x hoogte) De EAGO RD-Serie Bij het ontwerpen van de RD-serie is er naast het tijdloze design ook op een lange levensduur gelet. Door een pneumatische besturing vallen slijtdelen grotendeels weg. Toch heeft is de volledige functionaliteit van een whirlpool bewaard gebleven. Het resultaat is een zeer robuust en eenvoudig te gebruiken whirlpool waar u heel lang plezier aan zult hebben. De whirlpool wordt in een veilige transportbox aangeleverd. Het complete systeem is op een draaggestel voorgemonteerd. Bij vragen over de opbouw kunt u tevens bij onze telefonische servicehotline terecht. Wij maken ook graag een offerte op voor de montage bij u thuis.

  voor slechts 1399.00 Euro


  Ga naar Whirlpool EAGO AM218RD